Titel project:

Beneficiaire:

Gevraagd bedrag:

Plaats:

Materiaal voor café - resto

Larissa Doubahi                                                          Update: Onderaan de pagina staan video's en foto's

1219 euro

Ouagadougou, Burkina Faso

2022-08 Larissa Doubahi

 

Larissa is vanuit Ivoorkust naar Burkina Faso gekomen op zoek naar een betere toekomst voor haar en haar kinderen. Ze is schoonheidsspecialiste van beroep. Ze heeft 3 kinderen maar er is geen vader die voor hen zorgt. Ze heeft een klein café-resto waarmee ze de kost moet verdienen voor haar gezin. Maar het is erg moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen.

 

 

 

Ouagadougou, 26 oktober 2022

 

Yessa Diarra, uitvoerend coördinator Burkina Faso Stichting MOP

Lenie Hoegen Dijkhof, bureau coördinator

 

Het oudste kind, een zoon van 11 jaar let op de 2 kleine kinderen. Ze gaan naar school, maar ook de schoolkosten zijn een probleem. Ze maakt zich er zorgen over de kinderen omdat die vaak alleen thuis zijn als zij in haar café werkt.

 

Ze denkt erover om haar kinderen naar haar moeder in Ivoorkust te sturen zodat er op ze gelet wordt. Ze stuurt haar moeder dan geld om voor ze te zorgen. Nu lopen ze het risico op straat te belanden.

 

Ze nam contact op met Yessa via iemand die hem kent. Ze vroeg of er een mogelijkheid was haar te helpen met wat materiaal voor haar café. Dat is nu erg schaars en trekt niet echt klanten aan. Onze neef Abdoulaye Sidibé is bij haar langsgegaan en heeft de aanvraag opgesteld. Hij vond haar een moedige vrouw en onderschrijft de noodzaak haar te ondersteunen.

 

 

Hierbij een filmpje van hoe het nu is:

De aanvraag is als volgt:

Update:

 

Het gaat goed met haar en de kinderen; ze heeft nu een massagesalon naast haar café-resto. Ze heeft veel plezier in het leven momenteel.